Kostvejledning v/ Elsebeth Teisen

- speciale i vægttab

Konsulent i Proces ernæring ®

Skanderborg

Tlf. 24 27 27 70

Jeg kan på det varmeste anbefale Elsebeth...Har nu tabt mig 7 kg og min diabetes 2 er væk. 

Januar 2022/Minna

Kære Elsebeth.

Jeg troede ikke at jeg kunne tabe mig - jeg er 25 år og har altid synes jeg var for tyk. Min startvægt var 87 kg og er nu nede på 72 kg. Jeg er bare så glad.Den måde Elsebeth har guidet mig igennem hele forløbet har været fantastisk. Jeg har været på ferie, ture med veninder men alligevel er det lykkedes for mig at komme ned på den vægt jeg har det godt med nu.

Kan varmt anbefale Elsebeth. HUn er mega dygtig

MVH

Katarina/august 2019

Kære Elsebeth!

Tak for din hjælp gennem de sidste 1,5 måned.

Jeg skriver til dig, fordi vægten her til morgen sagde 62,9 kg.

Vægten har igen taget et “hop” nedad, og der er igen godt gang i vægttabet trods det har været december.

Jeg håber, at jeg kan have nået mit mål på 60-62 kg, når jeg kommer ud til dig i januar.

Hav en rigtig glædelig jul. Jeg er virkelig glad for, at jeg kontaktede dig og fik ændret på det, som irriterede mig!

Mvh

L. / julen 2018

Jeg startede hos Elsebeth og i løbet af 1 1/2 måned havde jeg tabt de ønskede 7 kg.Det var fornuftigt, seriøst og så er Elsebeth nærværende og man kan kontakte hende altid i hele forløbet...Kan varmt anbefale hende.

Skrevet af Charlotte nov/dec.2018.

Skrevet af Gurli april 2018.

Det hele startede med et gavekort fra Elsebeth som jeg havde fået af min søster i julegave. En venlig påmindelse fra min søster om at jeg snart skulle tage mig sammen og få tabt de ca. 20 kg jeg nok havde taget på. Startede hos Elsebeth og fik at vide hvad jeg skulle spise og vigtigst at intet er forbudt, men noget skal jeg spise mindre af end noget andet. Og det har jeg gjort i over et halvt år - og det er faktisk gået fint. Jeg har pt. tabt 14 kg og er ovenud tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Elsebeth.

Jeg har nu gået hos Elsebeth i ca. 1/2 år og det er 1. gang jeg har tabt mig 12 kg. Det er gået stille og roligt og hvad bedre er - jeg har nu fået gode fornuftige spisevaner. Har været på ferie flere gange og hvor jeg førhen har taget flere kilo på efter ferien har jeg nu kun taget et kilo på i ferien og har så af mig selv spist mindre efter ferien - så det kilo er forsvundet igen. Men jeg fortsætter hos Elsebeth lidt endnu - da jeg mangler lige at smide 2-5 kilo endnu. Jeg kan varmt anbefale Elsebeth...

Skrevet af kvinde d. 2.september 2017

Tabt 25 kg på 3 måneder...

Jeg skulle tabe mig mindst 20 kg, da jeg kontaktede Elsebeth. Havde været inde i en svag periode af mit liv og nu har jeg tabt 10 kg på 3 måneder og faktisk synes jeg også nu det er sjovt at lave motion. Jeg har det jo vildt bedre nu end før. og jeg fortsætter. Elsebeth er og var en stor støtte i min process.

Skrevet af mand d. 17.2.2017

                           ---------------------------------

Jeg har altid været tyk og en af dem som altid har været på slankekur uden egentligt at vide hvorfor - og også blot spist løs. Elsebeth fik mig til at se på hvad der er fornuftigt at spise og hvor meget - har nu fået et fornuftigt forhold til mad og har faktisk også tabt mig til den vægt jeg synes er dejlig og den har jeg nu holdt i 3 mdr.

Skrevet af kvinde d. 2.2.2017

                            ------------------------------

Jeg har nu gået hos Elsebeth i et halvt år og har tabt mig 9,6 kg stille og roligt og fået nye gode/sunde vaner - stort tak til hende. Kan varmt anbefales.

Skrevet af Per d. 10.08.2016

                            -----------------------------

Efter en grundig samtale hos Elsebeth og forslag til en kostplan tabte jeg mig 2,1 kg den 1. uge og de efterfølgende uger tabte jeg i gennemsnit 1/2 kg om ugen. Jeg kan varmt anbefale Elsebeth. Det har været en stor støtte og nu er der gået ca. 2 mdr. efter min tid hos Elsebeth og jeg holder vægten.

Skrevet af Pia d. 29. april 2016

                            ----------------------------------

Jeg kan varmt anbefale Elsebeth - jeg har i flere år ikke forstået hvorfor jeg aldrig blev "tyndere", men med Elsebeths hjælp, har jeg nu en forståelse for hvad jeg gjorde forkert og blev opmærksom på, at jeg ikke spiste det jeg burde spise og spiste det forkerte..

Skrevet af E. januar 2016

                             --------------------------------------

Ved at være hos Elsebeth 2 gange har jeg nu fået en forståelse af, hvordan og hvorfor jeg aldrig har tabt mig. Jeg kan varmt anbefale Elsebeth til alle jer. Bare bestil en tid..

Skrevet af mand d. 2.11.2015

                             --------------------------------------

Jeg kom til Elsebeth fordi jeg frøs hele tiden og ikke følte jeg fik det rigtige at spise. Efter 1. møde talte vi om min kost og jeg fik gode råd og 2. gang jeg var hos Elsebeth kunne jeg kun sige, at hende anbefaling havde virkelig gjort sin virkning. Jeg fryser ikke mere, husker at spise som Elsebeth har anbefalet mig. Jeg kan VARMT henvise andre til at tage kontakt til Elsebeth.

Skrevet af kvinde september 2015.

                             ---------------------------------------

Jeg er nu helt klar over, hvor mange kalorier jeg må indtage for at tabe mig og kan nu forstå, hvorfor jeg hele tiden har taget på, før jeg kontaktede dig.

Skrevet af kvinde juni 2015

                             --------------------------------

Lige i begyndelsen synes jeg det var svært at ændre mine vaner, men i løbet af den tid jeg har gået hos dig, har jeg fået forståelsen for hvad jeg skal undgå at spise og spise noget andet mad i stedet. Faktisk ikke så svært, da du har en fantastisk måde at sige tingene på. TAK.

Skrevet af mand juni 2015

                           --------------------------------

Jeg har tabt 10,3 kilo i de 4 måneder jeg har gået hos dig. Det var lige det skub jeg skulle have, til at føle mig som en skøn moden kvinde igen. Tak for hjælpen - kan kun anbefales til andre.

Skrevet af kvinde juli 2015

                          ----------------------------------

Skrevet af Mathias d. 7. maj 2015

Hej Elsebeth

Ville bare sige det kører på skinner her og det går lige efter planen

                          ------------------------------

Jeg er bare så glad - tabt 5,5 kg på 3 uger og det er gået meget fornuftigt ved at følge dine råd. Det har virkelig været en stor fornøjelse at få din hjælp.

Skrevet af anonym kvinde d. 26. maj 2015

                          -----------------------------------


Skrevet 16/4-2015 af René Fuhlendorf

Jeg er ofte gået forbi, kostvejleder Elsebeth Teisen´s lokaler på Mindet i Skanderborg, og tænkte skulle man prøve, at gå derind og høre hvad hun kunne tilbyde, da jeg efterhånden syntes jeg trængte til et los bagi.

Begyndte 11-1-2012 i Sport og Fitness i Skanderborg og har trænet 3-4 gange om ugen siden.

Da jeg startede vejede jeg 97,5 kg. og vægten kom ned på ca. 88 kg., men steg så lidt til 91,6 kg. Jeg tænkte, at det nytter jo nok ikke noget.

Men den 2-2- 2015, startede jeg hos Kostvejledning v/ Elsebeth Teisen og jeg blev venligt modtaget. Vi gennemgik min kost og Elsebeth gav mig nogle fif.

Vi aftalte, at mødes når der var gået en uge. Der ville hun så have skræddersyet en kostplan til mig. Denne plan, var en grundig gennemgang af dagens kost. Dette var noget helt andet, end det som jeg normalt spiste. Allerede efter en uge, kunne jeg mærke min mave på en helt anden måde.

Der var smidt ca. 750 gram på en uge. Aftalen var, at vi skulle mødes en gang om ugen i 12 uger. Elsebeth, har hver uge været en multistyrkende kraft for mig, altid positiv og med overskud, også de par gange, hvor vægttabet, ikke var der. Så siger ens omgangskreds, er du nu IGEN på skrump. Nej, det er kostomlægning og på grund af Elsebeths positive tilgang til forløbet og min egen indsats, har jeg ændret, det meste af mit mønster med hensyn til mad, slik, kager og drikkevarer. Jeg tænker MEGET over, hvad jeg indtager.

Den 22-4- 2015 skal jeg vejes, det er sidste gang i denne omgang

Jeg er meget tæt på mit mål, på 85 kg.

Derfor kan jeg varmt anbefale Elsebeth, som en god samarbejdspartner.

Ps.

Anden omgang starter 23-4-2015 og kører i 3 måneder.

Målet har jeg, men holder det lidt for mig selv endnu.

Men er sikker på, at Elsebeth og jeg i fællesskab, nok skal komme i mål med det.